Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2016 23:37 - Златни Глобуси 2017 Комедиини номинации
Автор: andreysamar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 443 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Онзиденшния ми пост беше доста емоционален. Та ще се опитам сега да съм по-конкретен. 
Имам си две любими категории при златните глобуси - Бест Комеди/ мюзикъл и бест комеди сериал.
Да прегледаме Категория Филм( Комедия -Мюзикъл). Яко е, че има такава категория, защото, филми като Дедпул нямат шанс за оскар за бест муви ама тук са в топ 5.

Първи е 20th Century Women за пръв път, чувам за филма. Виждам, че се разказва за група жени през 70-те. Може и да го гледам но малко вероятно преди наградите.

Следва Deadpool. Добър екшън, остър хумор. Райн Рейнолд цепи с играта си. Дори може да се анложи да го гледам пак, понеже излеже начаото на годината иа не помня много от него, 

Florence Foster Jenkins определено трябва да се гледа.  Мерил Стрип няма слаба роля. Има силна и супер силна. Участват също ( не просто участват имат си съответните номинации) неостаряващия Хю Грант и Хауърд от  Дъ Биг Банг Тиори. Много обещаващ.

La La Land не ми прилича на комедия, за това на вярно е мюзикъл. Чух позитиви за него, и има доста номинации.
Райън Гослинг и Ема Стоун са прекрасни млади актьори и дори само заради тях  би си заслужашло да се гледа, обаче съм убеден, че не само заради тях филма е добър.

Последният Sing Street съм го гледал и много сладко филмче. Хем Тийн, хем музикален, хем комедия. А , че действието се развива 80-те в Ирландия много влияе като ранните Ю2. Симпатично филмче.

Към Следващата категория: Най-Добър Комедиен Сериал
По Азбучен ред

Атланта с доста висок реитинг в IMDB. Не го бях чувал, но скоро що поправя.
За щастие (мое) има само един епизод та трябва да наваксвам само 10 епизода.

 Блак-иш е сериал, за който чух есента, след като беше единствената продукция от национална телевиция. Май  и сега е така, но не съм на 100%. Сюжетът е доста стандартен семейство и битът им. А самото име ме отблъскваше,заяото знам как в момента щатите се опитват да покажат колко са Нигър-френдли. Сериала е добър. освен,че е стандартен сит-ком семейство с 4 деца роднина постоянно на "гости" се разискват някои наистина сериозни теми.

Мозцарт ин дъ джънгъл. Тук ще съм кратък. Оня ден чух (прочетох в номинациите) за тоз сериал. Алабама поне съм го мяркал тоз нищо. Лошото е, че има 3 сезона. Не мога просто да изгледам последния. 

Транспарент.... Въпреки,че е номиниран(,че и печели) от край време, Андрей отказва да го гледа. То не отказва като нее тва е гадно а няам врема за тебе.  Беше дълго време на харда сега го няма. Ще се намерим. Така е в любовта.

Вийп Страхотен сериал. Тоя сезон просто изкъртиха рибата.(Така ли беше израза???)
Попринцип е интелигентно забавен, но този сезон имаше такива моменти...епизоди даже смях! Минимум. Да кажем нещо за Джулия Луиз-Драйфуз. Нз дали знаете, че...

,,,,това и е 5-та поредна номинация за съяата роля. Въпреки,че за същите години има 5 Емита същата номинация.

...става известна със серила "Зайнфелд", който случайно е най-успешния и гледан някога ситком в ЮеС. Наскоро започнах да го гледам от епизод 1(даже 0 пилотния) скъсвам се.страхотен е . Ама зарат тоз ГГ(ГолдънГлоуб) няма да го догледам скоро.

....ааа да и е най-богата актриса. Грешка най-богатия човек занимашащ се с изкуство. 3,4 Милярда $. Пра-пра дядо и осно вал няква фирма Луиз Драифуз Комодитиз сега е световен гигант.Ама наша Джули не актьрство. Добре поне , че е добра, щот иначе лесно можеха да и отрежат анследството.Не, че и сега не изкарва достатъчно.

Та дано тази да Нейнзата Златна Глобусова година.


Почетно упоменаване!
Силиконоваа долина също сериал на HBO като VEEP излъчват ги даже един след друг ако не се лъжа заедно с Гейма... Според мен сезона беше успешен. Още повече на емитата получиха и номинация за актьори за пръв път. За тях съм шокиран има и други дбри сериали не са получили номинации ок, амате досега получавха ... както и да е наслаждаваме се на новите :)

Лека и до скоро 









Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: andreysamar
Категория: Изкуство
Прочетен: 21737
Постинги: 19
Коментари: 2
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930